De ce Carcloud?

Placeholder image

De ce CarCloud?

Vindem doar mașini de calitate. Vezi mai jos criteriile după care selectăm modelele.

Atent Selectate

Nu vindem autoturisme fără istoric sau care au suferit daune majore rezultate din accident/incendii/inundații. Nu orice mașină poate să fie Carcloud. Ea trebuie să îndeplinească cu punct și virgulă toate standardele de excelență pe care le aplicăm.

CarcloudQuality 150+

Fiecare autoturism este verificat în 150+ puncte din momentul intrării în parcul nostru. Această inspecție include totul, de la adâncimea benzii de rulare până la grosimea plăcuțelor de frână și calitatea exterioară a vopselei.

Pregătire estetică și tehnică de calitate

Investim în medie 15 de ore la fiecare autovehicul pentru cosmetizarea și înlocuirea pieselor uzate. Echipa de tehnicieni se asigură că toate sistemele autoturismului funcționează optim și fac orice reparații pentru ca mașina să fie sigură și pregătită de drum.

Istoric documentat

Garantăm faptul că fiecare autoturism Carcloud are kilometrii reali verificabili prin intermediul serviciilor specializate. De asemenea toate autoturismele noastre dețin istoric de service documentat dar și informații depre modul de utilizare al proprietarului anterior.


Garantăm pentru serviciile noastre

Înainte și după ce primești cheile mașinii.

Tu faci regulile, noi aducem mașina.

La Carcloud fiecare mașină se poate testa cu încredere înainte de a lua decizia de cumpărare. Pe lângă locația showroomului nostru poți testa chiar și de acasă sau birou, orice mașină, pentru a o putea identifica pe cea care ți se potrivește.

...sau 7 să te răzgândești.

Suntem încrezători în alegerea ta, de aceea ai la dispoziție 7 zile sau 500 de km să te răzgândesti. Poți să alegi o altă mașină, sau să primești banii înapoi. Condiția este, ca mașină să fie returnată în starea tehnică și estetică similară cu momentul achiziției.

Cumperi cu încredere

Orice autoturism ai alege, vine cu o garanție standard limitată de 12 luni sau 10.000 km. Nu-ți fă griji, toate sistemele importante, de la motor până la sistemul de răcire sau transmisie, sunt acoperite de această garanție.

Protejază-ți investiția

Bineînțeles, orice mașină poate suferi defecțiuni neașteptate. Cu garanția opțională extinsă CarCloudCare, poți beneficia de un pachet extins de service, customizabil după nevoile tale. De aceea, nu vei avea dureri de cap în cazul oricăror defecțiuni.


Alege-ți mașina!

Ascunde
Compară maşini
Sau le poţi accesa mai târziu din meniu.